Σχέδια μαθήματος

E.E.E.EK AΛΜΥΡΟΥ


TOPIC: Σχέδια μαθήματος

Initiative

ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΩΜΑΤΟΓΝΩΣΙΑ- ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ)

ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΩΜΑΤΟΓΝΩΣΙΑ- ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ)
SUBMITTED FROM:

E.E.E.EK AΛΜΥΡΟΥ

ΣΜΕΑΕ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


School Principal

ΜΠΟΥΚΟΡΟΥ ΑΝΝΑ

Contact with School


Description

ΧΩΡΙΣΑ ΤΗΝ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΑΡΧΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΣΩΜΑΤΟΓΝΩΣΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΩΝ. ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ. ΕΠΕΙΤΑ ΑΓΓΙΞΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ. ΤΕΛΟΣ ΑΝΕΛΥΣΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, ΜΑΘΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑ.  ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΗΤΑΝ ΤΟ: POWERPOINT, ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΙΚΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΛΑΖ, ΒΙΒΛΙΑ, ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ. ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΞΗΣ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ, ΕΠΙΔΕΙΞΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ ΙΔΕΩΝ. 


Results / Reactions

ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΕΔΡΑΣΕ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ. ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΕ Η ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ , Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ , Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΕΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ.COOPERATING ACADEMICS

ΤΖΙΚΕΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΗ

Objective Action

ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ , ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΕΥΑΤΟΥ ΤΟΥΣ.

Initiative time

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Connection with Global Goals


Send us your feedback
The Sustainable Greece Ιnitiative launched by QualityNet Foundation