Μαθητικές δημιουργίες

Νηπιαγωγείο Λίμνης Ευβοίας


TOPIC: Μαθητικές δημιουργίες

Initiative

Στο Διαδίκτυο…

Στο Διαδίκτυο…
SUBMITTED FROM:

Νηπιαγωγείο Λίμνης Ευβοίας

Το Νηπιαγωγείο Λίμνης Ευβοίας είναι ένα ανοιχτό στην κοινωνία σχολείο με έντονη κοινωνικοπολιτιστική και περιβαλλοντική δράση. Συμμετέχει ενεργά στο δίκτυο «Οικολογικά σχολεία» καθώς και σε εθελοντικές δράσεις για το περιβάλλον (καθαρισμοί ακτών, αναδάσωση, ανάπλαση χώρων κα). Έχει αποσπάσει Εθνικές και Ευρωπαϊκές διακρίσεις και βραβεία σε συνεργατικά προγράμματα και διαγωνισμούς και έχει τιμηθεί με τη σημαία eTwinning school. Το 2020 απέσπασε το 1ο Βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Safer Internet Day (SID) και ετικέτα Silver eSafety Label από το European Schoolnet για τις πρακτικές και δράσεις σχετικά με την ψηφιακή ασφάλεια, Gold βραβείο στην κατηγορία «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ» από το θεσμό EDUCATION LEADERS AWARDS 2020, με συμμαχία σχολείων σε eTwinning έργο που στόχος του ήταν οι μαθητές να καλλιεργήσουν στάσεις και αξίες συμβατές με τους 17 Παγκόσμιους Στόχους. Επίσης το έργο μας “Παιχνίδι ανακύκλωσης με QR codes” διακρίθηκε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών και Ρομποτικής ΕΛ/ΛΑΚ 2020 με θεματική την «Κλιματική Αλλαγή». Υπάρχει άριστη και συνεχής συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και με τοπικούς φορείς (Δήμος, Δασαρχείο, Λιμενικό, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Μουσεία).Τα μηνύματά μας διαχέονται μέσα από την ιστοσελίδα του σχολείου, τη σελίδας μας στο facebook και τις δημοσιεύσεις στα τοπικά ΜΜΕ.


School Principal

Παρασκευή Μιλούλη

Contact with School


Description

Δραστηριότητα που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο μιας σειράς δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο (Safer Internet Day 2021) με σύνθημα "Όλοι μαζί για ένα ασφαλέστερο Διαδίκτυο"

Πρόκειται για μια ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΑΦΙΣΑ όπου τα παιδιά μέσα από τις ζωγραφιές τους που «μιλούν» ενημερώνουν για τα θετικά και τα αρνητικά του διαδικτύου.

https://www.thinglink.com/scene/1415738691476783107


Objective Action

H ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για την Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο

Connection with Global Goals


Send us your feedback
The Sustainable Greece Ιnitiative launched by QualityNet Foundation