Μαθητικές δημιουργίες

Νηπιαγωγείο Κεντριού


TOPIC: Μαθητικές δημιουργίες

Initiative

Δέντρο Αγάπης

Δέντρο Αγάπης
SUBMITTED FROM:

Νηπιαγωγείο Κεντριού

Το Νηπιαγωγείο μας βρίσκεται σε ένα χωριό κοντά στην Ιεράπετρα Κρήτης. Φοιτούν σε αυτό 33 μαθητές και εργάζονται 3 εκπαιδευτικοί. Το νηπιαγωγείο κάθε χρόνο συμμετέχει σε ευρωπαϊκά προγράμματα (eTwinning - και Erasmus), σε καινότομα ( steam- ρομποτική, περιβαλλοντικά κλπ) και έχει αποσπάσει βραβεία για τις δράσεις του ( στον 10ο εθνικό διαγωνισμό eTwinning - 1η θέση στην κατηγορία Νηπ. Δημ(5-12) / πρώτη θέση στο 7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου 2020 «Κάντο να ακουστεί» του ERS στην κατηγορία : ραδιοφωνικό μήνυμα)


School Principal

Παπουτσάκη Καλλιόπη

Contact with School


Description

Η δράση μας πραγματοποιήθηκε τις μέρες των Χριστουγέννων στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος eTwinning «eTreeHuggers:"1, 2, TREE, HUG the TREES with me'». Δημιουργήσαμε αφίσα , δώσαμε συνέντευξη σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης μας και προσκαλέσαμε τους κατοίκους και γονείς να μαζέψουν κουτιά από εβαπορέ γάλατα για να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο «Δέντρο Αγάπης» το οποίο δωρίσαμε στο κοινωνικό παντωπολείο της πόλης μας για τις άπορες και φτωχές οικογένειες ! Μαωζεύτηκαν 150 γάλατα εβαπορέ τα οπόια παραδόθηκαν παραμονή Χριστουγέννων!


Objective Action

Να φροντίσουμε ώστε τις μέρες των Χριστουγέννων να έχουν προμηθευτεί τα παιδιά άπορων και φτωχών οικογενειών της πόλης μας με τα απαραίτητα γάλατα
Videos 1

Connection with Global Goals


Send us your feedback
The Sustainable Greece Ιnitiative launched by QualityNet Foundation